ÇEVİRİ EYLEM

25 Mart 2009 Çarşamba

Kardeşime Dokunma Toplantısı

Yükselen transfobi ve ardarda gelen transseksüel kardeşlerimize yönelik şiddet ve cinayetlerin canımızı acıttığı şu günlerde, Kardeşime Dokunma Kampanyasının çerçevesinde geçen hafta Cihangir mahallesinde başlattığımız çalışmayı ve son gelişmeleri birlikte konuşup ele alacağımız toplantımızı 26 Mart perşembe akşamı saat 18:30′da LAmbda Kültür Merkezi’nde yapacağız. Başta LGBTT bireyler olmak üzere tüm antiotoriterleri ve anarşistleri kardeşime dokunma kampanyasına ve toplantılarına bekliyoruz.

Kardeşime Dokunma Kampanyası

p.s: Lambda K. M. saat 21:00′de kapanacaktır, bu yüzden zamanında katılıma dikkat edersek iyi olur.

Lambda Adres:
İstiklâl Caddesi, Katip Çelebi Mah. Tel Sok. No: 28/5 Kat:4
Beyoğlu - İstanbul

Adres tarifi

İstiklal Caddesine Taksim Meydanı’ndan girdikten sonra soldan üçüncü sokağa giriyorsunuz (Lambda’nın eski sokağı olan Büyükparmakkapı Sokağa), sokağın bitiminden sağa dönüp yürüyorsunuz, sonra bu sokağın bitiminden de sağa dönüyorsunuz, yeni çıktığınız sokak Lambda’nın yeni sokağı olan Tel Sokak. İleride sağda kapısında Arjin ve No: 28 yazan apartmanın en üst katı Lambdaistanbul. Sonuç olarak eski mekânımızdan sağa doğru bir U çiziyorsunuz.

Ya da: İstiklal Caddesine Taksim Meydanı’ndan girdikten sonra soldan dördüncü sokağa giriyorsunuz, yürüyorsunuz ve sonra soldaki ikinci aradan giriyorsunuz (taksim polis merkezinin karşısındaki sokağa), daha sonra ilk sağa dönüyorsunuz. Solda kapısında Arjin ve No: 28 yazan apartmanın en üst katı Lambdaistanbul.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder